כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שישי

|

י״ט באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

29/03/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

י״ט באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

|

29/03/2024

|

יום שישי

קל להכנה ונראה מליון דולר: קרימונים קינוח דמוי פרלין

חומרים

אלו בעצם כדורי השוקולד שאנו מכירות מילדות, משודרגים יותר.

המראה הוא של פרלין מושקע, וההכנה היא פשוטה וקלילה

הטעם? פשוט וטעים!

200 גר' שקדים טחונים

חצי קילו ביסקוויטים- 2 פסים של פתיבר

1/2 כוס שמן

1 כף קפה נמס

1/2 כוס סוכר

4 כפות קקאו

3 כפות ליקר שוקולד / יין אדום

1 כוס מים

אופן ההכנה

לערבב את החומרים היבשים , ואחר כך להוסיף את הרטובים.

ליצור עיגולים

להקפיא למשך שעה שהצורה תהיה יציבה יותר

לציפוי:

200 גר' שוקולד מריר – אפשר גם חלבי כמובן ולבן.

חמאת בוטנים בכמות רצויה

ומעט שמן ליצור ברק ושוקולד חלק.

להמיס הכל יחד בקערה במיקרוגל

יש לטבול כל קרמון ולהניח על נייר אפיה.

אחרי שהשוקולד מתקשה מעט ניתן לזלף : חמאת בוטנים או ממרח לוטוס או שוקולד לבן

אני אוהבת לוטוס! זה נותן טאצ' יוקרתי וטעם עם נגיעות לא מתוק מידי אבל טעים!

הכנת? שתפי אותנו איך יצא..


עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

8 תגובות

  1. הכנתי את המתכון ויצא מושלםםם!
    עשיתי את זה בתבנית בינונית ומעל שפכתי את השוקולד וחתכתי לקוביות קטנות ויצא מטורף!! כולם התלהבו…

  2. המתכון הוא של אביגיל מיזליק, אני קבוע מכינה אותו- קליל , טעים ונראה מהמם ! וכשאין זמן אני שוטחת את העיסה בתבנית בינונית, את השוקולד ממיסה ושופכת מעל העיסה, מזגזגת שוקולד לבן עם חמאת בוטנים, מניחה את התבנית בקרור למשך שעה וחותכת לקוביות- זה יצוא מהמם, מרשים וטעים !

  3. ממש נשמע קליל ונחמד – רוצה להכין לשבת בטח יגמר כבר מחר…
    השאלה היא מה ההבדל בין יין אדום לליקר? יוצא בטח הרבה יותר מתוק
    מה אתן ממליצות?
    תודה על המתכונים השווים!

    1. שלום יאמי!
      אם את משתמשת בליקר שימי מעט פחות – אם את לא אוהבת מתוק במיוחד
      כל אחד מהמוצרים נותן טאצ' שונה לקרימונים
      בהנאה ובתיאבון!
      צוות האתר – מחלקת מתכונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

גונבים לך שעה הלילה, רוצה לדעת למה?

לפני יום 1

|

0

 צלי כתף שלם בקדירה בתוספת בטטה ותפוח אדמה

לפני יום 1

|

0

ג'ו ליברמן ז"ל והשבת | סיון רהב-מאיר

לפני יום 1

|

0

באיזה בשר לבחור? עם המדריך שלנו - גם את יכולה להיות מומחית לבשרים!

לפני יום 1

|

1

רביעיית הלבנים: אלו המוצרים שכדאי להמנע מהם

לפני 2 ימים

|

1

פשטידת גבינות ופטריות חמה ועשירה

לפני 2 ימים

|

0

הִתְאַבְּבוּת | גלריה מהטבע | דפנה שן

לפני 2 ימים

|

0

8 כללים לנישואים מוצלחים

לפני 2 ימים

|

0

שווארמה אמיתית במטבח שלך

לפני 2 ימים

|

0

דרוש חמצן ללב

לפני 2 ימים

|

0

אם אני פה סימן שאני אוהב | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

בשביל לפנק את עור הפנים שלך, צריך מומחיות!

לפני 3 ימים

|

0

עוגות אישיות במיקרוגל

לפני 3 ימים

|

0

עראייס בייתי לארוחה באוירה אחרת

לפני 3 ימים

|

0

מהיום אוכלים ר-ק במטבח

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 1

לפני 3 ימים

|

0

מה ניקח מפורים? | סיון רהב-מאיר

לפני 3 ימים

|

0

פורים תשפ"ד, פורים היסטורי | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0

כיצד נמנע מהילדים אכילת ממתקים מוגזמת בימי הפורים מתוך שיתוף פעולה?

לפני 4 ימים

|

0

ותלבש אסתר מלכות: כשאת בלי פחד, תגרמי לדינמיקה מלכותית בזוגיות שלכם

לפני 4 ימים

|

0