כ 23 יחידות
לקרם
חומרים:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
אגוזי לוז
אופן ההכנה:
לטחון:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
להמיס:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף.
להקפיא ולחלץ.
לציפוי
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן (אפשר חלבי)
70 גרם חמאת קקאו
50 גרם אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
לערבב: 200 גרם שוקולד מריר מומס, 70 גרם חמאת קקאו מומסת ו50 גרם אגוזי לוז קצוצים.
לתקוע קיסם בתחתית כל כדור ולטבול בציפוי.
(אני לקחתי קלקר, ציפיתי בנייר כסף ואחרי שטבלתי את הכדורים תקעתי אותם לייבוש)
4 תגובות
במה אפשר להשתמש במקום חמאת קקאו?
האם חמאה זו חלבית? ( סליחה על הבורות)
אין על דסי הצלמת! אחת האלופות….
באיזה קוטר החורים בתבנית סיליקון שאת משתמשת?
מתכון מושלם, כולם ליקקו את האצבעות???