כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שישי
|
י״א בניסן ה׳תשפ״ד
|
19/04/2024

פררו רושה / חיה קסטיאל

צילום: דסי קסטיאל
צילום: דסי קסטיאל

כ 23 יחידות
לקרם
חומרים:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
אגוזי לוז

אופן ההכנה: 
לטחון:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
להמיס:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף.
להקפיא ולחלץ.
לציפוי
חומרים:

200 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן (אפשר חלבי)
70 גרם חמאת קקאו
50 גרם אגוזי לוז קצוצים

צילום: דסי קסטיאל


אופן ההכנה:  

לערבב: 200 גרם שוקולד מריר מומס, 70 גרם חמאת קקאו מומסת ו50 גרם אגוזי לוז קצוצים.
לתקוע קיסם בתחתית כל כדור ולטבול בציפוי.
(אני לקחתי קלקר, ציפיתי בנייר כסף ואחרי שטבלתי את הכדורים תקעתי אותם לייבוש)

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

סיפור בהמשכים - קצת מתחת לקו | מיכל בורשטיין

קצת מתחת לקו | פרק 2

שיחה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 17 שעות

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 22 שעות

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני יום 1

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני יום 1

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 2 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 2 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 2 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 3 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 3 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 3 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 4 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 4 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 4 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 4 ימים

|

0