תבנית 25/25
מצרכים:
150 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3 ביצים
150 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר דמררה
רבע כפית מלח
120 גרם קמח
30 גרם קקאו
שוקולד לבן
לקישוט: פקאן קלוי, שוקולד צ'יפס, מקופלת וכל העולה על דעתכם
אופן הכנה:
בקערה ממיסים: חמאה, שוקולד מריר ושוקולד חלב.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכרים ומלח עד איחוד.
לאחד את תערובת הביצים עם תערובת השוקולד.
לנפות פנימה קקאו וקמח ולקפל עד לאיחוד.
מחלקים את התערובת לשניים, חצי שופכים לתבנית עם נייר אפיה משומן, מעליו מסדרים קוביות שוקולד לבן במרווחים,
את החצי השני של התערובת מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל השוקולד הלבן,
מפזרים מעל פקאן קלוי, שוקולד צ'יפס, מקופלת או מה שבא לכם.
אופים על 160 מעלות כ 35 דקות.
תתענגו ?
תגובה אחת
מתכון מושלם ומפנק….
תודה!