צבעוניות מופלאה, ושילוב טעמים נפלא, מתאים כמנת פתיחה או תוספת עשירה.
החומרים הדרושים:
חציל צר וארוך
קישוא זוקיני ארוך
2 עגבניות קטנות
גליל גבינת פרומעז עיזים
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
2שיני שום כתושות
כף בזיליקום קצוץ
3-4 ענפי טימין
אופן ההכנה:
- רצוי לבחור ירקות בקוטר דומה. פורסים את הירקות לפרוסות בעובי ס"מ. מטגנים את החצילים והקשואים קלות.
- פורסים את הגבינה. מסדרים את הירקות והגבינה כמו קלפים בעיגול בתבנית עדלמלוי התבנית.
- מערבבים שמן זית עם תבלינים ועלים מענף טימין אחד. מטפטפים על הירקות ואופים מכוסה כ20 דקות, ועוד כ10 דקות ללא כסוי.
- ניתן לדלג על שלב טיגון הירקות, אך יש לאפות את הירקות זמן ארוך יותר ע"מ שיתרככו.