כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שישי
|
י״א בניסן ה׳תשפ״ד
|
19/04/2024

רחלי לוי מגישה לכן מתכון לתשעת הימים

חומרים

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
חמאה לטיגון
1/2 קופסת פטריות
2 גבעולי סלרי
1 חבילת טונה
מעט חלב
מלח
פלפל
גבינה לבחירה -צהובה, חמד וכו'

אופן ההכנה

מבשלים את התפוחי אדמה עד לריכוך.
תוך כדי מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות מטגנים עוד קצת.
מוסיפים את הטונה, הסלרי, מעט החלב מתבלים לפי הטעם. מבשלים 2-3 דקות על אש בינונית.
כשהתפוחי אדמה מרוככים, מסננים את המים משאירים על אש דלוקה עם מעט שמן, מוסיפים את שאר החומרים מהמבחת, מערבבים בעדינות היטב, ובסוף מוסיפים את הגבינה המגוררת.
יוצא מעדן! בתאבון


עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

  1. יש לציין שמתכון זה לא מתאים בכלל לאלו שלא אוכלים דגים וחלב יחד
    למי ששומר זה ממש צורם המתכון הזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני יום 1

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני יום 1

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני יום 1

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 2 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 2 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 2 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 3 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 4 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 4 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 4 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 4 ימים

|

0