תוספת שמתאימה לכל ארוחה – מגוון ירקות צבעוניים מוקפצים בשמן זית מתובלים בדבש וסילאן. מנה עשירה בטעמים .
רכיבים:
1 בצל לבן פרוס
1 בצל סגול פרוס
4 כפות שמן זית
1 פלפל אדום רצועות
1 פלפל ירוק רצועות
1 פלפל צהוב רצועות
1 קישוא קוביות
2 שיני שום קצוצות
צרור פטרוזיליה חתוך.
לתיבול
מלח
פלפל
כף סילאן
כף דבש / עוד כף סילאן
אופן ההכנה:
במחבת רחבה ועמוקה (או בווק) נקפיץ את 2 הבצלים בשמן הזית כ-3 דקות.
נוסיף למחבת שום ונקפיץ מעט.
נוסיף גם רצועות פלפלים ונמשיך להקפיץ את כל הירקות יחדיו.
נתבל ונקפיץ עד שהירקות רכים ומוכנים לאכילה.
נטעם, נתקן תיבול ונגיש.
בתאבון!