בלינצ'ס פסח מיוחדים וקלים:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

כ-8 חביתיות.

חומרים:

3 ביצים

1/2 כוס מים

כף שמן

קורט מלח

1/2 כוס קמח תפוחי אדמה

הכנה:

לטרוף היטב את הביצים (עדיף עם מקל בלנדר) להוסיף את המים, מלח, ושמן. לאחר מכן להוסיף את הקמח תפו"א ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.

לחמם מחבת משומן על אש בינונית, ולצקת מעט מהבלילה כך שהבלינצ'ס יהיה דק. תוך כדי הטיגון יש להעביר בקצוות מרית ולבדוק האם ניתן להפוך את הבלינצ'ס לצידו השני.

ניתן למלא ב: פירה בטטה, פירה תפו"א, גבינות, פטריות ועוד

בתאבון

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.