בייגלה ירושלמי/מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
לערבב ולהוסיף
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
ללוש במיקסר את כל החומרים יחד עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
להתפיח כשעה.
ליצור צורה של בייגלה לטבול במים ולאחר מכן בשומשום.
*לפזר מעל מלח גס.
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה או עד קבלת צבע זהוב.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.