להכין ולהחביא: עוגת שכבות ביסקוויטים בנגיעות קוקוס

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

300 גר שוקולד מריר

חצי כוס מים
8 חלבונים
3/4 כוס סוכר
2 חבילות ריצ' (רגילות)
5 כפות סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
9  כפיות קפה
3 כפות ליקר (בננה או רום)
רבע כוס מים
2 שורות ביסקוויטים חום
100 גר' קוקוס

תהליך ההכנה:

300ג'ר שוקולד + חצי כוס מים -להמיס בסיר
8חלבונים+3/4כוס סוכר להקציף
ואת החלמונים להוסיף לשוקולד

*לאחד את הקצף עם תערובת השוקולד ולשטוח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
*לאפות על 180 מעלות רבע שעה

*להקציף 2ריצ
+5כפות סוכר
1חב'אינסטנט פודינג וניל
3כפיות קפה
3כפות ליקר בננה או רום
רבע כוס מים
חצי מורחים על הבסיס האפוי כשהוא קר
טובלים בסקויטים (גדולים של גטניו בצבע חום)
בכוס מים רותחים+6כפיות קפה
מניחים על הקציפה המרוחה ועל זה מורחים את הקציפה  הנותרת
*משחימים  במחבת 100גר קוקוס (בלי שמן)
ומפזרת על העוגה מלמעלה

מקפיאים חצי שעה שייתיצב ולחיתוך מדויק של 2*2 ס"מ בערך…
בהצלחה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.