המצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 1 בצל גדול
- צרור כוסברה/פיטרוזיליה
- 1 ביצה
- 1 כוס פירורי לחם
- קישוא או גזר מגורד
- תבלינים:כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף וחצי תבלין סטייק, כף כמון, כפית פפריקה חריפה/מתוקה (לפי הטעם, שימו לב לאזן את הפלפל בהתאם)
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצל לקוביות קטנות מאד
- נקצוץ את הירק היטב
- נערבב את הבשר עם הבצל והירק ושאר החומורים
- נתבל ונלוש היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- נדליק תנור על 200 מעלות ונתחיל לגלגל את הבשר לקציצות יפות
- נניח את הקציצות על תבנית תנור מרופדת ונזלף מעל שמן ונמרח בעדינות על כל הקציצות
- נכניס לתנור הרותח לכחצי שעה, נהפוך לפי הצורך (אם אין תבנית מתחת, בדרך כלל בתנור טוב הקציצות נעשות מצוין מכל הכיוונים גם ללא הפיכתן)
בתיאבון ותהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן