יום ראשון

|

|

02/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

02/11/2025

|

יום ראשון

עם ניחוח מדהים וטעם מושלם: בורקס בשר קל להכנה

מה מגישים כמנה ראשונה בערב סוכות? קחי מתכון קל במיוחד לבורקס בשר עם ניחוח מדהים שיעשה את ההצגה בסעודת החג!
בורקס ממולא בשר טחון
בורקס ממולא בשר טחון | קרדיט: shutterstock

המצרכים:

  • 1 בצל גדול
  • 2 בצק עלים
  • 1 קילו בשר טחון
  • 1 קופסאה פטריות
  • תבלינים: מלח, פלפל, כמון, הל, כורכום
  • לציפוי: ביצה ושומשום/קצח

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן ומוסיפים בשר טחון, תבלינים ומערבבים
  2. מוסיפים פטריות ומאדים יחד תוך כדי ערבוב למשך כ-15 דקות. .
  3. פותחים בצק עלים ומחלקים ל-3 חלקים שוים. ובכל עלה שמים באמצע תערובת וסוגרים משני הכיוונים. צד הסגירה צריך להיות למטה בתבנית צמוד לנייר האפיה.
  4. מצפים בביצה ומפזרים שומשום או קצח ואופים כחצי שעה בחום בינוני בתנור שחומם מראש.

בתיאבון! 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]