המצרכים:
- 1 בצל גדול
- 2 בצק עלים
- 1 קילו בשר טחון
- 1 קופסאה פטריות
- תבלינים: מלח, פלפל, כמון, הל, כורכום
- לציפוי: ביצה ושומשום/קצח
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן ומוסיפים בשר טחון, תבלינים ומערבבים
- מוסיפים פטריות ומאדים יחד תוך כדי ערבוב למשך כ-15 דקות. .
- פותחים בצק עלים ומחלקים ל-3 חלקים שוים. ובכל עלה שמים באמצע תערובת וסוגרים משני הכיוונים. צד הסגירה צריך להיות למטה בתבנית צמוד לנייר האפיה.
- מצפים בביצה ומפזרים שומשום או קצח ואופים כחצי שעה בחום בינוני בתנור שחומם מראש.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










