מצרכים:
- 2 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצלים
- 1/2 כוס שמן זית
- בצל גדול (לא חובה!)
- תבלינים: תבלין שווארמה, מלח, פלפל שחור, טימין או תבלין כוסברה ומעט פפריקה / צ'ילי גרוס
אופן ההכנה:
- פורסים בצל על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
- את כל השניצלים מכניסים לקערה ומתבלים, מוסיפים את השמן זית ומורחים היטב מכל הכיוונים
- מפזרים את השניצלים על הבצל הפרוס ומכניסים לתנור חם למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.
בתיאבון ולבריאות!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן