יום שני

|

|

20/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/01/2025

|

יום שני

שניצל חזה עוף, רך כמו פרגית!

מה מכינים לארוחה עיקרית? משהו קליל ושיתן הרגשה של מסעדה, אבל ישמור לנו על האנרגיות? חזה עוף שניצל, בתיבול עדין, רך ועסיסי במיוחד!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצלים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • בצל גדול (לא חובה!)
  • תבלינים: תבלין שווארמה, מלח, פלפל שחור, טימין או תבלין כוסברה ומעט פפריקה / צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

  1. פורסים בצל על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
  2. את כל השניצלים מכניסים לקערה ומתבלים, מוסיפים את השמן זית ומורחים היטב מכל הכיוונים
  3. מפזרים את השניצלים על הבצל הפרוס ומכניסים לתנור חם למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.

בתיאבון ולבריאות!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים