יום ראשון

|

|

02/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

02/11/2025

|

יום ראשון

חציל על האש – חריף מתוק

חציל שרוף על האש בשילוב תיבול חריף-מתוק שיהפוך כל ארוחה למרגשת יותר!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 חציל גדול
  • 1 פלפל חריף
  • 3 כפות סילאן
  • מלח, פלפל שחור,
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. נעטוף את החציל ונשרוף על הגז מכל הכיוונים עד לריכוך של כל החלק הפנימי
  2. נמתין להתקררות ונעביר את כל מילוי החציל לקערה.
  3. נתבל ונוסיף מיץ לימון
  4. נחתוך את הפלפל הירוק לפרוסות דקות ונוסיף
  5. נקצוץ את הפטרוזיליה, נוסיף את הסילאן והפטרוזיליה ונערבב בזהירות.

אפשר לאכול חם או קר, בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]