מצרכים:
- 1/2 ק"ג עדשים כתומות
- 1 בצל גדול
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כף אבקת מרק
- שמן
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן בסיר עד להזהבה.
- נוסיף את העדשים ונכסה במים חמים בגובה העדשים וקצת יותר.
- נבשל עד לריכוך העדשים ונתבל נמשיך לבשל עד לאידוי רוב המים והתרככות מלאה של העדשים.
- בעזרת ממעך נמעך את העדשים למרקם של פירה
מומלץ ממש להגשה עם כבד צלוי או מנת שניצל עוף בתנור
בתיאבון!
כדי ללמוד על היתרונות הבריאותיים של עדשים כתומות
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
הכוונה באמת ל 1/5 קילו או 1/2 קילו. ?
נפלה טעות
כמובן הכוונה לחצי ק"ג
נראה טוב, אחלה פתרון. אפשר להחליף את אבקת המרק ?
אפשר תבלין בצל ואפשר בכלל לא!