יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

פירה מעדשים כתומות – בריא וללא פחמימות ריקות!

אוהבים פירה אבל חוששים מאכילת פחמימות ריקות? מתכון מהיר וקל לפירה שעשוי מעדשים כתומות, עם כל הרכיבים הבריאים שיש לעדשים להעניק!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג עדשים כתומות
  • 1 בצל גדול
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף אבקת מרק
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן בסיר עד להזהבה.
  2. נוסיף את העדשים ונכסה במים חמים בגובה העדשים וקצת יותר.
  3. נבשל עד לריכוך העדשים ונתבל נמשיך לבשל עד לאידוי רוב המים והתרככות מלאה של העדשים.
  4. בעזרת ממעך נמעך את העדשים למרקם של פירה

מומלץ ממש להגשה עם כבד צלוי או מנת שניצל עוף בתנור

בתיאבון!

כדי ללמוד על היתרונות הבריאותיים של עדשים כתומות 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים