כשרותח בחוץ, קפוא בפנים: סורבה תותים קר ליום קיץ

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

1 ק”ג תות שדה (קפוא)

1.5 כוסות סוכר

3 כוסות מים

מיץ מ-2 לימונים

אופן ההכנה

1. בסיר קטן, לשים את המים, הסוכר, מיץ הלימון  ולהביא לרתיחה. לסנן את הסירופ.

2. לרסק את התות במעבד מזון. להעביר לקערה גדולה.

3. לערבב את הסירופ המסונן שקיבלנו יחד עם התות.

4. לכסות את הסורבה ולהניח במקפיא. כל כמה שעות, לנער את הקערה ולרסק את הסורבה בעזרת מזלג.

5. הגלידה איננה קופאת לחלוטין. היא איננה קרטיב. היא גלידה עשירה בפרי, טעימה ורכה.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.