תענוג קפוא- סורבה תותים קר ליום קיץ

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

1 ק”ג תות שדה (קפוא)

1.5 כוסות סוכר

3 כוסות מים

מיץ מ-2 לימונים

אופן ההכנה

1. בסיר קטן, לשים את המים, הסוכר, מיץ הלימון  ולהביא לרתיחה. לסנן את הסירופ.

2. לרסק את התות במעבד מזון. להעביר לקערה גדולה.

3. לערבב את הסירופ המסונן שקיבלנו יחד עם התות.

4. לכסות את הסורבה ולהניח במקפיא. כל כמה שעות, לנער את הקערה ולרסק את הסורבה בעזרת מזלג.

5. הגלידה איננה קופאת לחלוטין. היא איננה קרטיב. היא גלידה עשירה בפרי, טעימה ורכה.


חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


2 תגובות

  1. חנה הגב

    דווקא תותים קפואים או גם תותים טריים

  2. שיר הגב

    הי שלום
    את יודעת אולי כמה יוצא מהסורבה בערך

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן