כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

כשרותח בחוץ, קפוא בפנים: סורבה תותים קר ליום קיץ

חומרים

1 ק”ג תות שדה (קפוא)

1.5 כוסות סוכר

3 כוסות מים

מיץ מ-2 לימונים

אופן ההכנה

1. בסיר קטן, לשים את המים, הסוכר, מיץ הלימון  ולהביא לרתיחה. לסנן את הסירופ.

2. לרסק את התות במעבד מזון. להעביר לקערה גדולה.

3. לערבב את הסירופ המסונן שקיבלנו יחד עם התות.

4. לכסות את הסורבה ולהניח במקפיא. כל כמה שעות, לנער את הקערה ולרסק את הסורבה בעזרת מזלג.

5. הגלידה איננה קופאת לחלוטין. היא איננה קרטיב. היא גלידה עשירה בפרי, טעימה ורכה.


להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים