חומרים
1 ק”ג תות שדה (קפוא)
1.5 כוסות סוכר
3 כוסות מים
מיץ מ-2 לימונים
אופן ההכנה
1. בסיר קטן, לשים את המים, הסוכר, מיץ הלימון ולהביא לרתיחה. לסנן את הסירופ.
2. לרסק את התות במעבד מזון. להעביר לקערה גדולה.
3. לערבב את הסירופ המסונן שקיבלנו יחד עם התות.
4. לכסות את הסורבה ולהניח במקפיא. כל כמה שעות, לנער את הקערה ולרסק את הסורבה בעזרת מזלג.
5. הגלידה איננה קופאת לחלוטין. היא איננה קרטיב. היא גלידה עשירה בפרי, טעימה ורכה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
יצא כמויות גדולות מאד של נוזל לעומת התות הטחון, ערבבתי עם פחות מחצי
המון סוכר,מפחיד
דווקא תותים קפואים או גם תותים טריים
הלכתית צריך תותים הקפואים
בגלל התולעים
הי שלום
את יודעת אולי כמה יוצא מהסורבה בערך