כיפות מוס פרלינה בציפוי גלאסאז' ובעיטור קרמו שוקולד קפה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוס פרלינה
50 גרם חלב
130 גרם מחית פרלינה
4 גרם ג'לטין +20 גרם מים
100 גרם שוקולד חלב
300 גרם שמנת מתוקה מוקצפת רך
300 גרם סוכר

אופן ההכנה:
משרים את הג'לטין במים .מרתיחים את החלב עם מחית פרלינה ויוצקים על השוקולד. מוסיפים את הג'לטין .
טוחנים בעזרת מוט בלנדר ומקררים ל40 מעלות.
מקפלים פנימה את השמנת המוקפת ,ויוצקים בתבנית ומקפיאים.

תחתיות סבלה קקאו
250 גרם חמאה
1כפית תמצית וניל
120 גרם אבקת סוכר
350 גרם קמח
30 גרם קקאו
20 גרם חלב/ מים/ מיץ

אופן ההכנה:
מקציפים חמאה, אבקת סוכר,מלח ותמצית וניל.מוסיפים קמח מנופה ולבסוף את החלב .
מרדדים לעובי 2 מ"מ ומקפאים .קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
אופים ב -150 מעלות כ-25 דקות.

קרמו שוקולד קפה
200 גרם חלב
300 גרם שמנת מתוקה
20 גרם פולי קפה טריים
90 גרם חלמונים
30 גרם סוכר
300 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מרתיחים חלב, שמנת ופולי קפה .יוצקים על החלמונים והסוכר ומבשלים ל-80 מעלות. מסננים על השוקולד הקצוץ ויוצרים אמולסיה.
מניחים ללילה במקרר. ומקציפים מעט לפני השימוש.
חגורת שוקולד
מטמפררים 200 גרם שוקולד מריר.מורחים שכבה דקה על גבי שקף .חותכים לרצועות דקות בעזרת הרמוניקה ומכניסים בתוך 3 רינגים.מקפיאים לכמה דקות.

הגשה מומלצת על מגשית אישית לכל פרלין.

 

 

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


3 תגובות

  1. ש הגב

    רותי להיכן נכנס ה300 גרם סוכר?

  2. דינה הגב

    זה מתכון למתקדמים

  3. רחלי בביוף הגב

    רותי מדהים עלי והצליחי

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן