להשרות 500 גרם אפונה יבשה לילה במים.
למרק:
לטגן
1 בצל גדול
1 גזר חתוך
1 שורש
לאחר טיגון קל להוסיף את האפונה.
להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף תבלינים:
כף מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
-כף א. מרק מי שאוהב
אופן ההכנה
לבשל את האפונה במשך שעה וחצי.
לאחר מכן לטחון במוט ולהמשיך בישול עד למרקם סמיך .
(אם אוהבים מרקם מימי ניתן להוסיף מים).
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
כמה אפונה?
כתוב למעלה להשרות 500 גרם אפונה למשך הלילה…