מרק אפונה חורפי מושלם/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

להשרות 500 גרם אפונה יבשה לילה במים.

למרק:
לטגן
1 בצל גדול
1 גזר חתוך
1 שורש
לאחר טיגון קל להוסיף את האפונה.
להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף תבלינים:
כף מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
-כף א. מרק מי שאוהב

אופן ההכנה

לבשל את האפונה במשך שעה וחצי.
לאחר מכן לטחון במוט ולהמשיך בישול עד למרקם סמיך .
(אם אוהבים מרקם מימי ניתן להוסיף מים).
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.