מתוק בסגר: עוגת קרמבו ריבת חלב/ טובה צירקוס

שיתוף ב email
שיתוף ב print

תבנית מלבנית בינונית או עגולה קפיצית 24

לבסיס:

5 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
קורט מלח
5 כפות שמן
5 כפות מים
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד מריר בלגי
1 כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה
3 כפות קמח

אופן ההכנה:

להקציף חלבונים עם סוכר ומלח עד לקבלת קצף יציב. להנמיך מהירות ולהוסיף יתר החומרים בזה אחר זה.
לקפל עוד מעט עם מרית להשלמת הערבוב. לשטח בתבנית ע"ג נייר אפיה
לאפות 25 דק בחום 180 לקרר.
4 כפות ריבת חלב למרוח ע"ג העוגה או לחילופין לזלף תלוליות קטנות בעזרת שקית זילוף.

שכבת שמנת:
500 מל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:

להקציף שמנת וסוכר כשמסמיך מעט מנמיכים מהירות ההקצפה ומוסיפים פודינג וחלב ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב. להימנע מהקצפת יתר
למרוח את הקצפת ע"ג העוגה. להקפיא לחצי שעה.

לשכבת הגנאש:

200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה:

לקצוץ השוקולד בכלי צר וארוך.
לחמם השמנת במיקרו עד לסף רתיחה.
לשפוך את השמנת מעל השוקולד. להמתין מס' דקות ולטחון בבלנדר מוט.
לשפוך ע"ג העוגה.
לקרר כשעתיים.
מומלץ להכין את העוגה יום מראש.
לשמור במקרר עד להגשה.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.