יום שלישי

|

|

08/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

08/10/2024

|

יום שלישי

מתוק בסגר: עוגת קרמבו ריבת חלב/ טובה צירקוס

תבנית מלבנית בינונית או עגולה קפיצית 24

לבסיס:

5 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
קורט מלח
5 כפות שמן
5 כפות מים
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד מריר בלגי
1 כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה
3 כפות קמח

אופן ההכנה:

להקציף חלבונים עם סוכר ומלח עד לקבלת קצף יציב. להנמיך מהירות ולהוסיף יתר החומרים בזה אחר זה.
לקפל עוד מעט עם מרית להשלמת הערבוב. לשטח בתבנית ע"ג נייר אפיה
לאפות 25 דק בחום 180 לקרר.
4 כפות ריבת חלב למרוח ע"ג העוגה או לחילופין לזלף תלוליות קטנות בעזרת שקית זילוף.

שכבת שמנת:
500 מל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:

להקציף שמנת וסוכר כשמסמיך מעט מנמיכים מהירות ההקצפה ומוסיפים פודינג וחלב ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב. להימנע מהקצפת יתר
למרוח את הקצפת ע"ג העוגה. להקפיא לחצי שעה.

לשכבת הגנאש:

200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה:

לקצוץ השוקולד בכלי צר וארוך.
לחמם השמנת במיקרו עד לסף רתיחה.
לשפוך את השמנת מעל השוקולד. להמתין מס' דקות ולטחון בבלנדר מוט.
לשפוך ע"ג העוגה.
לקרר כשעתיים.
מומלץ להכין את העוגה יום מראש.
לשמור במקרר עד להגשה.
בהצלחה

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

6 תגובות

    1. אני הכנתי בתבנית מעט יותר צרה מהרגיל.
      ולגבי הגנאש ממש לא חייב בלנדר עשיתי פעם עם ופעם בלי ויצא אותו דבר בדיוק!!!
      עוגה ממש מעולה ומפנקת!!

  1. איזו עוגה מדהימה!!!
    הכנתי אותה לאחותי בבידוד והיא אחת העוגות………..
    תודה רבה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים