פסטה עם טונה/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

פסטה (חצי חבילה)

250 גרם רסק עגבניות (2 וחצי קופסאות קטנות)

כ-5 כוסות מים רותחים (כל כוס לפחות 250 מ"ל)

2 קופסאות טונה

בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

לתיבול:

2 כפות פפריקה מתוקה בשמן, חצי כפית כורכום, כפית מלח (או לפי הטעם), כפית אבקת מרק, כפית סוכר

אופן ההכנה:

מטגנים בצל בשמן זית ומוסיפים שום.

מוסיפים את הפסטה ללא הרתחה, מטגנים מעט ומוסיפים רסק עגבניות, תיבול ומים רותחים.

מרתיחים ומוסיפים טונה. מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה עד לספיגת הרוטב.

במידה שיש יותר מדי רוטב, מאדים לקראת סוף הבישול בסיר פתוח, במידה שחסר רוטב יש להוסיף מים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.