מצרכים:
- חבילת מרשמלו
- ממרח שוקולד אגוזים / ממרח שוקולד שאתם אוהבים
- טורטיה / פיתה / לחם / לחמניה
- חמאה (לא חייבים)
- אופציונאלי: רוטב וניל או בייגלה לזילוף / אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- על הטורטיה או הלחם נמרח שכבת שוקולד עבה ומעליה נניח מספר חתיכות מרשמלו
- נפזר מעט חמאה ונסגור
- נכניס לטוסטר עד להמסת המרשמלו וקבלת מקרם קראנץ' עדין בלחם.
בתיאבון ובהנאה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן