יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

פסטה עם קוביות חזה עוף עסיסיות (עם טריק – בסיר אחד)

מנה מושלמת ומוכרת אבל עם טריק קטן שיהפוך את ההכנה לקלה הרבה יותר, והארוחה... תספרו לי כמה מהר היא התחסלה!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות יפות
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 1 חבילת פסטה
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות סילאן
  • תבלינים: 1 כף פפריקה, כפית כורכום, כפית כמון, כף מלח, כפית טוסקנה (לא חובה) כפית שטוחה פלפל שחור. (1/2 כפית סוכר אם לא הוספתם סילאן).
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים, מוסיפים מעליהן את קוביות העוף והסילאן וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון יפה.
  2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות ועוד מעט שמן ומערבבים שוב. מוסיפים פנימה את הפסטה עם מים רותחים כמעט עד לכיסוי.
  4. מערבבים הכל ומבשלים הכל יחד כ- 5 דקות על אש גבוהה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ- 20 דקות על אש נמוכה עד לאידוי כל הנוזלים.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים