לקראת סיום תקופת ׳בין-הזמנים׳, בכוכב רמון מסכמים את פעילות חסד שמתקיימת במלון במצפה רמון המאפשרת למשפחות המתמודדות עם תקופות מורכבות לצאת למספר ימים של נופש והפוגה.
במסגרת הפעילות מגיעות משפחות המתמודדות עם קשיים רפואיים, כלכליים ומשפחתיים זוכות בתקופה האחרונה לצאת למספר ימי נופש במצפה רמון, במסגרת פעילות חסד שמתקיימת באזור.
המשפחות מגיעות מרקעים שונים, אך המשותף לרבות מהן הוא הקושי לצאת לחופשה משפחתית במהלך השנה. לעיתים מדובר בעלויות, ולעיתים בעצם המורכבות הכרוכה ביציאה מהשגרה.
הסיוע מתאפשר, בין היתר, בזכות תרומתו של נדיב צנוע ממקסיקו שבחר לקחת חלק במיזם ולסייע במימון ימי האירוח.
השהות במצפה רמון מאפשרת למשפחות ליהנות מהנוף, מהמרחבים ומהשקט שמאפיין את האזור. במהלך הימים הן יכולות לטייל, לבלות יחד ולהקדיש זמן למשפחה.
חלק מהמשפחות מגיעות באמצעות ארגוני חסד וגורמים המלווים אותן באופן שוטף, במטרה להגיע דווקא למי שהאירוח עשוי להיות משמעותי עבורן במיוחד.
בפעילות מקפידים על פרטיות המשפחות ועל אירוח מכבד, מתוך רצון לאפשר להן ליהנות מהימים ללא תחושה חריגה או שונה.
ב"כוכב רמון" אומרים כי הפעילות מעניקה משמעות נוספת לאירוח במקום. לדבריהם, הידיעה שמשפחות שעוברות תקופה מורכבת זוכות לכמה ימים של שקט, זמן משותף והתרעננות, הופכת כל אירוח כזה למרגש ומספק במיוחד.
הפעילות צפויה להימשך בתקופה הקרובה, בתקווה להרחיב את מספר המשפחות שיוכלו ליהנות מהאירוח.










