יום שלישי

|

|

25/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

25/03/2025

|

יום שלישי

איך את מתמודדת עם אתגרים? כנסי להכיר את עצמך

בס"ד

 

עומס ? לא עלינו !

יופי, אני נורא שמחה שאת מאמינה שאת יכולה להפחית 50% מהעומס בחייך ואת פתוחה לאפשרות של מבט אחר על העומס. זהו אתגר לא מבוטל.

כיצד את בדרך כלל ניגשת לאתגרים בחייך? אני מבחינה בחמישה סוגי גישות לאתגרי החיים, בואי נראה מה מתאים לך.

כיצד את רגילה לגשת לאתגרי החיים ? האם את מתייאשת מאפשרות של שינוי, בבחינת 'מה שהיה הוא שיהיה'? האם את נוהגת להשמיע את דעתך ברבים וזה נותן לך תחושה שאת עושה משהו בנידון? האם את סומכת על זה שהקב"ה מנהיג אותך בהנהגה ניסית גלויה ואת פטורה מחובת ההשתדלות? אולי את אופטימית ואת מחכה מחכה מחכה שיום אחד זה יקרה (בדקי בלוח מתי התאריך של 'יום אחד') ?

אני בטוחה שאת משייכת את עצמך לאלה שלוקחים אחריות על החיים שלהם. לאלה שמאמינים ש'כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן'. יחד נצליח להתגבר על העומס. כבר המבט שלנו עליו השתנה, בפעם הבאה הוא יתחיל להיבהל מאיתנו.

עד אז נשנן :עומס? לא עלינו!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים