הדירוג הסתיים. בקרוב הכרעת שופטות וזוכה. 11 מתמודדות מחכות להצבעה שלך:) תדרגי תשפיעי וכנסי להגרלה! תחרות קונדיטוריה של שפית ברמה יוצאת לדרך!

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למתכונים לחצי כאן

יש גם דירוג מתחום הקולינריה לדירוג לחצי כאן

לפירוט אודות הזוכה בנופש הקולינרי והמשך הגרלות על ארוחות זוגיות כנסי

בין כלל המדרגות בתחרות יוגרלו:

פרס ראשון – השתתפות במרתון הקולינריה במלון לייק האוס בטבריה בין התאריכים 10-12 .02 ה'-ז' אדר א' ימים ראשון עד שלישי באדיבות הקמפוס הקולינרי 

פרס שני – 4 שוברי ארוחות זוגיות באדיבות האתר "קול כבודה" – 4 זוכות

ביום שלישי תערך ההגרלה הראשונה !.

הדירוג ימשיך במהלך התחרות וישוקלל עם החלטת השופטות – תערך הגרלה נוספת על השוברים.

המשך התחרות תיערך בנופש הקולינרי במלון פסטורלי על חוף הים – לפרטים נוספים על הנופש והתחרות לחצי כאן 

אירוע הגמר יערך ב10/3/19 באולמי כתר הרימון – פרטים בקרוב!

דרגי באמצעות לחיצה על אחת התמונות, ומלאי את המייל שלך בתגובות מטה – כך נוכל לעדכן אותך במידה וזכית בהגרלה:)

 

תחרות "שפית ברמה"

בחסות ה- ICCA ובשיתוף רדיו קול ברמה ואתר קל כבודה

תחרות ארצית שבסיומה הזוכה במקום הראשון תזכה במדליה ותעודת זוכה יוקרתית מטעם איגוד הישראלי לשפים ולקולינריה ICCA

התחרות מיועדת אך ורק לבוגרות, תלמידות ומשתתפות המרתון הקולינרי במלון לייק האוס בטבריה

מה משתתף בתחרות?

מתחום הבישול:

מנות בריאות תחת הנושא "בריא זה אפשרי"

 על המתמודדות להכין מנה פרווה המבוססת על קטניה או דגן או שילוב של השניים.

מתחום הקונדיטוריה:

 הנושא "ריח של בית" בשלב זה על המתמודדות להכין מאפה מלוח או מתוק מיוחד.

קריטריונים לשיפוט:

דומיננטיות המוצר במנה (בבישול) , מקוריות, יצירתיות, נראות/צילחות.

השלב הראשון של דירוג המועמדות יתבצע באתר "קול כבודה" על ידי קהל המדרגות

בהמשך יכריע צוות שופטים המורכב מנשיא האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA

יחד עם צוות השפיות בקמפוס הקולינרי

רק 14 מועמדות מתחום הבישול ו-11 מועמדות מתחום הקונדיטוריה תעלנה לשלב ב' שיתקיים במרתון הקולינריה במלון לייק האוס

בנוסף – בין כל המדרגות בתחרות יוגרלו 2 לילות במרתון הקולינרי באדיבות הקמפוס הקולינרי, ושוברי ארוחות זוגיות באדיבות האתר "קול כבודה"

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

504 תגובות

  1. נראה יפה ואסתטי, ונשמע טעים ביותר!
    חייבת לנסות להכין את – הגליליות לוטוס…
    לא נראה מסובך מידי.
    בהצלחה לכולן!

  2. מאד מאד התחברתי לכיפת מוס פרלינרה בציפוי גלאסז זה נדיר ביותר
    רותי בביוף מדהימה אין כמוה ואין על המתכונים המדהימים שלה
    הכל הכל מושלם ועוד הרבה אומרים….

  3. כל המתכונים מצוינים,
    אני אהבתי את הבייגל מלוח ברוטב מעניין, בלי הרבה עבודה וגם הילדים יאהבו לאכול.
    בהצלחה לכולם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.