יש גם דירוג מתחום הקולינריה לדירוג לחצי כאן
ביום שלישי תערך ההגרלה הראשונה !.
הדירוג ימשיך במהלך התחרות וישוקלל עם החלטת השופטות – תערך הגרלה נוספת על השוברים.
המשך התחרות תיערך בנופש הקולינרי במלון פסטורלי על חוף הים – לפרטים נוספים על הנופש והתחרות לחצי כאן
אירוע הגמר יערך ב10/3/19 באולמי כתר הרימון – פרטים בקרוב!
תחרות "שפית ברמה"
בחסות ה- ICCA ובשיתוף רדיו קול ברמה ואתר קל כבודה
תחרות ארצית שבסיומה הזוכה במקום הראשון תזכה במדליה ותעודת זוכה יוקרתית מטעם איגוד הישראלי לשפים ולקולינריה ICCA
התחרות מיועדת אך ורק לבוגרות, תלמידות ומשתתפות המרתון הקולינרי במלון לייק האוס בטבריה
מה משתתף בתחרות?
מתחום הבישול:
מנות בריאות תחת הנושא "בריא זה אפשרי"
על המתמודדות להכין מנה פרווה המבוססת על קטניה או דגן או שילוב של השניים.
מתחום הקונדיטוריה:
הנושא "ריח של בית" בשלב זה על המתמודדות להכין מאפה מלוח או מתוק מיוחד.
קריטריונים לשיפוט:
דומיננטיות המוצר במנה (בבישול) , מקוריות, יצירתיות, נראות/צילחות.
השלב הראשון של דירוג המועמדות יתבצע באתר "קול כבודה" על ידי קהל המדרגות
בהמשך יכריע צוות שופטים המורכב מנשיא האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA
יחד עם צוות השפיות בקמפוס הקולינרי
רק 14 מועמדות מתחום הבישול ו-11 מועמדות מתחום הקונדיטוריה תעלנה לשלב ב' שיתקיים במרתון הקולינריה במלון לייק האוס
בנוסף – בין כל המדרגות בתחרות יוגרלו 2 לילות במרתון הקולינרי באדיבות הקמפוס הקולינרי, ושוברי ארוחות זוגיות באדיבות האתר "קול כבודה"