האמנית שרה ופר מגישה: זר שושנים מבצק סוכר במיוחד לשבועות!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
   תמיד משך אותי אסטטיקה, איזון ויופי.
כשיצאתי לעבוד, ניסיתי הכל. חוגי אמנות קבוצתיים ופרטניים, בבייתי ובמסגרת בית ספרית, תאוריה ומעשי. עזבתי את היסודי ועברתי להכנת בנות תיכון לבגרות באמנות. שלב זה אתגר אותי מאוד אבל נתן לי המון סיפוק.
כשנולדה בתי הבכורה קניתי בצק סוכר והחלטתי להתנסות בחומר ואולי אפילו ליצור עוגה יפה לקידוש, פה גיליתי את ההתמחות שלי.
עיצוב העוגות אצלי מתבסס על יסודות האמנות. שילוב צבעים נכון, פרופורציה, קומפוזיציה, קונטרסט בעיצוב וכו'.


לא קשה ללמוד את הטכניקות, האתגר הוא לשלב את המרכיבים החזותיים בצורה נכונה ומושלמת, ממש כמו כל יצירת אמנות אחרת.
לדעתי, האמנות מתרחשת בראש האמן, היוצר. ההבדל בין האמנים השונים זה בטכניקה שהם הולכים ליצור בפועל את מה שחוו בראשם.

אם פעם הייתי בוחנת את עלי הכותרת של פרח ומציירת את הורידים העדינים באקוורל, היום אני מנסה להגיע לדקות שלהם ולמרקם הקטיפתי בעזרת חומר מיוחד לפיסול פרחים אכילים.
כשלקוח מזמין עוגה, ניצב בפני האתגר לשלב בעוגה אחת את צבעי האירוע, אופי וסגנון המשתתפים והכל בצורה מקצועית ומושלמת.
והיום אני שמחה לספר לך שגם את יכולה,

השנה תפתיעי את בני הבית ותגלי בעצמך את האמנות שבך. תקשטי את השולחן בזר פרחים מיוחד!! כן…זר פרחים מבצק סוכר.
להלן שלבי הכנת שושנים מבצק סוכר.
החומרים הדרושים ליצירת שלוש שושנים:
* 20 גרם בצק סוכר, בצבע הרצוי
* מעט מים
* אבקת איבוק
הכלים הדרושים:
 * מערוך סיליקון
* קורצן פרח פשוט
* כלי ריכוך עגול
* משטח ספוג
* מברשת דקה
* נייר אפייה
תהליך העבודה:
 * לשים מעט את הבצק סוכר ומרדדים לעובי של 2-3 מ"מ.
* קורצים צורת פרח עם הקורצן ומניחים על גבי משטח הספוג.
* בעדינות מרככים את עלי הכותרת עד לקבלת מראה גלי ומברישים מעט במים את מרכז העלים.
*  יוצרים עמוד קטן למרכז הפרח ומעלים אליו עלה ראשון, מצמידים את צדיו אחד על גבי השני.
* מעלים את שאר העלים, אחד אחרי השני ומקפלים את חלקם העליון מעט אחורה.
* להכנת שושנה גדולה יותר, יש להציב את הפרח הגמור במרכז פרח מעט גדול יותר ולחזור על פעולות הריכוך והעלאת עלי הכותרת.
* מברישים את קצוות העלים במעט אבקת איבוק.

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.