החומרים:
500 ג' ביסקווטים
500 מ"ל שמנת מתוקה
500 ג' גבינה לבנה
1 שקית פודינג וניל
300 ג' קוקוס
3 כפות ריבת חלב
אופן ההכנה:
טוחנים את הביסקווטים לפירורים, ומערבבים עם שאר החומרים.
מתקבלת עיסה קצת דביקה, שמים למנוחה במקרר למשך שעה.
מכדררים לכדורים ומגלגלים בקוקוס.
בתאבון!

תהילה אביטן

0504153020

[email protected]

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon
[the_ad_group id="5684"]