קרם ברולה / תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print
החומרים:
לקרם:
2מיכלים שמנת מתוקה 38%
1מקל וניל בינוני
1/2 כוס סוכר לבן
6 חלמונים
לשכבת קרמל:
סוכר חום דמררה
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-120 מעלות.
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה.
במקביל טורפים בקערה סוכר וחלמונים עד שהתערובת הופכת בהירה.
עושים השוואת טמפרטורות: מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, שיתחממו מעט. רק כשהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.
מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם הברולה.
אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר באמבט המים לטמפ’ החדר. מעבירים למקרר עד שהקרם קר מאוד, לפחות שעתיים.
לפני ההגשה מפזרים סוכר בשכבה דקה ואחידה על כל מנה ומשחימים בברנר או בתנור שחומם למצב גריל. מגישים מיד.

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.