מחמם את החורף- מרק פטריות מוקרם…

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

2 סלסילות פטריות קצוצות

2 בצילם קצוצים

מעט שמן לטיגון

30 גר' חמאה

2 כפות קמח

1/2 כוס יין לבן

2 מיכלים שמנת מתוקה

1/2 ליטר חלב

מלח

פלפל

אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה

המיסי את החמאה והוסיפי את השמן וטגני את הבצל עד להשחמה

הוסיפי את הפטריות וטגני

הוסיפי חלב ויין והביאי לרתיחה

הנמיכי את האש תבלי וטעמי

בשלי כ 30 דקוץ[ת על אש נמוכה בסיר מכוסה

ערבבי את הקמח עם השמנת מתוקה והסופי אל הסיר

הביאי לרתיחה ובשלי עוד כ 20 דקות או עד להסמכה ראויה


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.