חומרים
1 בצל קצוץ גס
2 כרשות פרוסות לטבעות דקות (לא חובה)
1 שן שום פרוסה
·2 תפוחי אדמה חתוכים קוביות בינוניות
·4 גבעולי סלרי פרוסים לטבעות קטנות
·1 שקית ברוקולי קפוא (גדולה)
·2 כפות שמן זית
· טימין – עלים מ- 2 גבעולים
· פלפל גרוס
אופן ההכנה
מטגנים קלות בשמן את הבצל, הכרשה וכשהם הופכים לשקופים מוסיפים את השום ומטגנים תוך ערבוב עוד דקה.
מוסיפים את שאר הירקות (למעט הברוקולי), מכסים במים ומבשלים רבע שעה. מוסיפים את שקית הברוקולי וממשיכים לבשל עד לריכוך.
מסירים מהאש, וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרק סמיך. מתבלים ומגישים.
·
4 תגובות
איפה קונים כרשות?
והאם אפשר להשתמש בטימין תבלין ולא טרי?
תודה!
המרק טוב בהקפאה?
המרק מצוין בהקפאה.
בהצלחה!
תודה רבה על המתכונים!!