כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שלישי

|

כ״ב בכסלו ה׳תשפ״ד

|

05/12/2023

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

כ״ב בכסלו ה׳תשפ״ד

|

|

05/12/2023

|

יום שלישי

מרק עוף עם ירקות- מושלם לשבת חורפית…

חומרים

1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
 עוף
2 בצלים בינוניים
4 גזרים
4 קישואים
1/2 צרור פטרוזיליה
1/4 צרור שמיר
1/2 כפית גרגירי פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

1. מקלפים את השורשים, שוטפים היטב ומסירים שאריות חול. אם יש עלים יפים מחוברים לשורש – מסירים אותם עם קצה השורש, כך שיישארו מחוברים זה לזה.

2. שוטפים את העוף היטב במים קרים.

3. מקלפים את הבצל, הקישואים והגזר. חותכים את הירקות לחתיכות גדולות.

4. בתחתית הסיר מניחים את השורשים, עלי הפטרוזיליה והשמיר. עליהם מניחים את העוף ומעליו את הגזר, הבצל והקישואים.

5. מפזרים את גרגירי הפלפל השחור.

6. ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. מוציאים את השומן האפרפר ע"י כף או כף מחוררת

7. מעבירים את הסיר לאש קטנה מאוד ומבשלים במשך שעה וחצי. הבישול בשלב זה צריך להיות בבעבוע עדין ומינימלי, ולא ברתיחה חזקה. 

8. אחרי שעה וחצי המרק אמור להתקבל צלול, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם. בשלב הזה המרק מוכן לאכילה. ניתן להגיש מיד או  להעביר למקרר ללילה.


עכשיו בכותרות

עוגת שוקולד משובחת עם בצק פירורים/ השפית ליאורה כהן

לפני 2 חודשים

|

3

קינוח אוראו פרווה פשוט וטעים/ מירב מלכה

לפני 2 חודשים

|

1

סוד השלבים להכנת חלות מוצלחות! / יוכבד אלקסלסי

לפני 2 חודשים

|

4

עוגיות שושנים / יוכבד אלקסלסי

לפני 2 חודשים

|

4

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *