חומרים
- 6-8 כרעיים
- כ-1/3 כוס סויה
- כ-1/3 כוס דבש
- 1-2 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ושוטפים את השוקיים או הכרעיים במים ומנגבים היטב.
מניחים את חלקי העוף בתבנית גדולה. מוסיפים את הירקות והתימין (אם רוצים), יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב.
מכניסים לשליש העליון של התנור ואופים כשעה, מכוסה. אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-5-10 דקות עד להשחמה של העוף. בודקים עם סכין אם העוף אפוי עד הסוף ומוציאים.