עוף בתנור עם סויה ודבש-עוף אפוי עם מעטה שחום ופריך זה ללא ספק אחד התענוגות שמתאימות לשבת!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 6-8 כרעיים 
  • כ-1/3 כוס סויה
  • כ-1/3 כוס דבש
  • 1-2 כפות שמן

אופן ההכנה


מחממים תנור לחום של 200 מעלות ושוטפים את השוקיים או הכרעיים במים ומנגבים היטב.

מניחים את חלקי העוף בתבנית גדולה. מוסיפים את הירקות והתימין (אם רוצים), יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים  היטב.

מכניסים לשליש העליון של התנור ואופים כשעה, מכוסה. אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-5-10 דקות עד להשחמה של העוף. בודקים עם סכין אם העוף אפוי עד הסוף ומוציאים. 

 


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.