חומרים
- עוף שלם מחולק לשמונה חלקים, נקי ויבש / קילו חזה עוף נקי וחתוך לרצועות
- כפית מלח
- 1/8 כפית פלפל גרוס
- 2 כפיות מיץ לימון
- 2 כפות סויה
- חלמון
- 1/4 כוס דבש
- 2 כפות מרגרינה מומסת
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים את מרכיבי המרינדה ללא המרגרינה. כאשר המרכיבים מתאחדים, מוסיפים את המרגרינה המומסת ומערבבים היטב. מורחים את המרינדה על העוף היבש.
מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור לכ-50 דקות. אם משתמשים רק בחזה עוף – אופים חצי שעה בלבד.
* מגישים על אורז לבן או נודלס מביצים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
ארגיטס
אטלכני