עוף בתנור בסגנון סיני

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • עוף שלם מחולק לשמונה חלקים, נקי ויבש / קילו חזה עוף נקי וחתוך לרצועות
  • כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל גרוס
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 2 כפות סויה
  • חלמון
  • 1/4 כוס דבש
  • 2 כפות מרגרינה מומסת
אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מערבבים את מרכיבי המרינדה ללא המרגרינה. כאשר המרכיבים מתאחדים, מוסיפים את המרגרינה המומסת ומערבבים היטב. מורחים את המרינדה על העוף היבש.

מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור לכ-50 דקות. אם משתמשים רק בחזה עוף – אופים חצי שעה בלבד.

* מגישים על אורז לבן או נודלס מביצים.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.