התגעגתם לחמץ? מתכון לספגטי בולנז עשיר מעולה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

2 בצלים קצוצים דק
1/3 כוס שמן
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
10 פטריות שמפיניון קצוצות דק (לא חובה)
5 גבעולי סלרי (עם העלים) קצוצים דק
1 שן שום כתושה
1 גזר מגורר גס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כוסות רוטב עגבניות מתובל
חבילת ספגטי

אופן ההכנה

מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב.כשהבצל זהוב מוסיפים את הבשר הטחון.מערבבים ומפוררים את הבשר טחון במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות.מוסיפים את הסלרי, השום והגזר.ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות.מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה לאש קטנה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי.מערבבים מדי פעם.הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.