חומרים
2 בצלים קצוצים דק
1/3 כוס שמן
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
10 פטריות שמפיניון קצוצות דק (לא חובה)
5 גבעולי סלרי (עם העלים) קצוצים דק
1 שן שום כתושה
1 גזר מגורר גס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כוסות רוטב עגבניות מתובל
חבילת ספגטי
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב.כשהבצל זהוב מוסיפים את הבשר הטחון.מערבבים ומפוררים את הבשר טחון במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות.מוסיפים את הסלרי, השום והגזר.ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות.מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה לאש קטנה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי.מערבבים מדי פעם.הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
מתכון מוצלח וטעים במיוחד! ואני אומרת את זה אחרי הרבה נסיונות להכנת בלונז מושלם.
תודה רבה!
מזה אומר רוטב עגבניות מטובל קנוי?