חומרים
10 תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה.
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
כפית שטוחה טימין מיובש
2 כפיות שטוחה רוזמרין מיובש
אופן ההכנה
1. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורכם ומסדרים על נייר אפייה בתבנית לתנור.
2. מוזגים את השמן על תפוחי האדמה.
3. מפזרים את המלח, התימין ועלי הרוזמרין על תפוחי האדמה.
4. מכסים את התבנית ואופים בחום של 200 מעלות טורבו לכחצי שעה.
5. מסירים את הכיסוי ואופים כחצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה משחימים קלות ומתרככים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
תודה רבה על המתכונים הטעימים.
היי
מה זה "מכסים"? איך מכסים בדיוק?
עם נייר אלומיניום