תפוחי אדמה אפויים בתנור עם עשבי תיבול (תימין מיובש ורוזמרין מיובש) – התוספת הכי טעימה לארוחה חמה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

10 תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה.

3 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

כפית שטוחה טימין מיובש

2 כפיות שטוחה רוזמרין מיובש

אופן ההכנה

1. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורכם ומסדרים על נייר אפייה בתבנית לתנור.
2. מוזגים את השמן על תפוחי האדמה.
3. מפזרים את המלח, התימין ועלי הרוזמרין על תפוחי האדמה.
4. מכסים את התבנית ואופים בחום של 200 מעלות טורבו לכחצי שעה.
5. מסירים את הכיסוי ואופים כחצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה משחימים קלות ומתרככים.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.