חומרים
חבילה של גלילית וופל למילוי (ניתן לקנות בכל חנות)
1 ריצ'
1/4 כוס מים
אינסטנט פודינג וניל (לא חובה)
אופן ההכנה
להקציף את הריצ' עד לקבלת קצף יציב
להוסיף אינסטנט פודינג, מים וסוכר עד לקבלת קצף אחיד.
להכניס את הקצפת לשקית זילוף ולמלא את הגליליות
להקפיא למינימום שעה ולהגיש…
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
טעים
הגליליות לאחר ההקפאה נהיות רכות….
יש פתרון איך להשאיר אותן קרנצ'יות??
כמה זמן אפשר לשמור בהקפאה? האם צריך להוציא לפני ההגשה?
שאלה,
כמה הזמן המקסימלי שמומלץ להשאיר בהקפאה?
אפשרי להכין גם שבועיים לפני ההגשה?
בתודה מראש!
רציתי לשאול כמה גליליות יוצא מכל זה תודה!!
כ15