חומרים
4 ביצים
2 כוסות + 2 כפות קמח
1 ו 1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
כוס ו 1/2 מיץ תפוזים
שקית אבקת אפיה
שקית אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות סוכר וניל
כפית קינמון
אופן ההכנה
1. להקציף ביצים וסוכר, תוך כדי להוסיף את השמן והמיץ תפוזים באיטיות. להוסיף את הקמח, אבקת אפיה, אינסטנט פודינג וניל וסוכר וניל.
2. להשים בערה נוספת כ 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם קינמון.
3. לצקת את הבלילה הבהירה, ללא הקינמון לתבנית ולהוסיף את הבלילה הכהה יותר, לערבב קצת את שתי הבלילות בשביל יצירת צורות.
4.לאפות בחום בינוני בסביבות 45 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד!!!
במקום קמח לבן השתמשתי בקמח כוסמין יצא קצת דחוס אז כדאי להפחית בכמות.
נראה לי ששקית פודינג קטנה שווה ל6 כפות
רוצה להכין את העוגה.
כמה כפות פודינג שוות לחבילה?
(יש לי מארז של ק"ג)
העוגה מעולה!! קלה מאד להכנה וטעימה מאד!!!
הכנו את העוגה הזאת שעה לפני שבת שיהיה משהו פרווה. לא נשאר פירור!!!
ממש מוצלחת וקלה.
הכנתי את העוגה השבת,
קלה מאוד!!!!
טעימה מאוד מאוד מאוד!!!!!
מומלץ!!!
נראה מתכון קליל וטעים! מעניין לנסות…