עוגת וניל קינמון, עוגה רכה טעימה, וכל כך קלה להכנה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

4 ביצים

2 כוסות + 2 כפות קמח

1 ו 1/4 כוסות סוכר

3/4 כוס שמן

כוס ו 1/2  מיץ תפוזים

שקית אבקת אפיה

שקית אינסטנט פודינג וניל

2 כפיות סוכר וניל

כפית קינמון

אופן ההכנה

1. להקציף ביצים וסוכר, תוך כדי להוסיף את השמן והמיץ תפוזים באיטיות. להוסיף את הקמח, אבקת אפיה, אינסטנט פודינג וניל וסוכר וניל.

2.  להשים בערה נוספת כ 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם קינמון.

3. לצקת את הבלילה הבהירה, ללא הקינמון לתבנית  ולהוסיף את  הבלילה הכהה יותר, לערבב קצת את שתי הבלילות בשביל יצירת צורות.

4.לאפות בחום בינוני בסביבות 45 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

6 תגובות

  1. עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד!!!
    במקום קמח לבן השתמשתי בקמח כוסמין יצא קצת דחוס אז כדאי להפחית בכמות.
    נראה לי ששקית פודינג קטנה שווה ל6 כפות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.