חומרים
תבנית שקעים למאפינס
2 כוסות קמח
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 ביצים
2/3 כוס חלב/ חלב סויה
3/4 חמאה/ מרגרינה מומסת
1 כפית תמצית וניל
200 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
לחמם מראש תנור לחום בינוני.
לערבב בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפיה ומלח.
בקערה אחרת לטרוף את הביצים להוסיף את החלב, החמאה ותמצית וניל.
להוסיף את החומרים הנוזליים לחומרים היבשים ולערבב.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב את כל החומרים ביחד.
לחלק את התערובת למנות ולמלא את השקעים בתבנית.
לאפות כ- 15 20 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.
בהצלחה!!
תגובה אחת
תןדה על כל המתכונים.אשמח למתכונים בלי מרגרינה.תודהה