עוגיות שוקולד פאדג' נימוחות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 100 גרם (חצי כוס פחות כף) מרגרינה 
  •  1/2 כוס + 2 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 125 גרם שוקולד מריר, מומס
  • ביצה 
  • כוס קמח לבן
  • 4 כפות קקאו כהה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד מרגרינה סוכר וניל עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה.

 

2. מוסיפים פנימה שוקולד מומס וממשיכים לערבל עד שהוא נטמע בתערובת.

3. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את דפנות הקערה בעזרת לקקן ומוסיפים ביצה. ממשיכים לערבל עד שהביצה נטמעת בתערובת.

4. מוסיפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח וממשיכים לערבל כמעט עד שהתערובת אחידה, אך עדיין רואים קצת את הקמח.

5. מוסיפים את השוקולד ומערבלים עד שהוא מתפזר באופן אחיד בתערובת.

6. מעבירים את הבצק למקרר למשך כחצי שעה (על מנת שיהיה נוח יותר לעבוד איתו).

7. מחממים תנור ל-170 מעלות.

8. בעזרת 2 כפיות (או כף גלידה קפיצית קטנה) יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו.

9. משטחים מעט את העוגיות בעזרת האצבעות.

10. אופים במשך כ-10-12 דקות עד שהעוגיות מתייצבות בשוליים אך עדיין מעט רכות במרכז.

11. מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסה אטומה.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.