כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שישי
|
י״א בניסן ה׳תשפ״ד
|
19/04/2024

עוגיות שוקולד פאדג' נימוחות

חומרים
  • 100 גרם (חצי כוס פחות כף) מרגרינה 
  •  1/2 כוס + 2 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 125 גרם שוקולד מריר, מומס
  • ביצה 
  • כוס קמח לבן
  • 4 כפות קקאו כהה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד מרגרינה סוכר וניל עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה.

 

2. מוסיפים פנימה שוקולד מומס וממשיכים לערבל עד שהוא נטמע בתערובת.

3. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את דפנות הקערה בעזרת לקקן ומוסיפים ביצה. ממשיכים לערבל עד שהביצה נטמעת בתערובת.

4. מוסיפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח וממשיכים לערבל כמעט עד שהתערובת אחידה, אך עדיין רואים קצת את הקמח.

5. מוסיפים את השוקולד ומערבלים עד שהוא מתפזר באופן אחיד בתערובת.

6. מעבירים את הבצק למקרר למשך כחצי שעה (על מנת שיהיה נוח יותר לעבוד איתו).

7. מחממים תנור ל-170 מעלות.

8. בעזרת 2 כפיות (או כף גלידה קפיצית קטנה) יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו.

9. משטחים מעט את העוגיות בעזרת האצבעות.

10. אופים במשך כ-10-12 דקות עד שהעוגיות מתייצבות בשוליים אך עדיין מעט רכות במרכז.

11. מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסה אטומה.


עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

מנות עיקריות

קיש פטריות

שיחה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני יום 1

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני יום 1

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני יום 1

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 2 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 2 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 2 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 3 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 4 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 4 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 4 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 4 ימים

|

0