יום רביעי

|

|

23/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

23/04/2025

|

יום רביעי

טראפלס שוקולד ונוגט

חומרים
  • 280 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 200 גרם קרם קוקוס/ 200 מ"ל חלב סויה
  • קורט מלח
  • 2 כפות אבקת נוגט

לציפוי:

  • אבקת קקאו או אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

מניחים את השוקולד בקערה בינונית.

 

מביאים את חלב הקוקוס והמלח לסף רתיחה ויוצקים על גבי השוקולד.

ממתינים כדקה עד שהשוקולד מתחיל להימס וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, מבריקה ושוקולדית.

מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב עד שאחיד.

מצננים את התערובת במקרר במשך 2-3 שעות עד שהיא מתקשה לחלוטין.

בעזרת כפית מוציאים מעט מהתערובת, מגלגלים לכדורים וטובלים באבקת קקאו.


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים