חומרים
- 280 גרם שוקולד מריר, קצוץ
- 200 גרם קרם קוקוס/ 200 מ"ל חלב סויה
- קורט מלח
- 2 כפות אבקת נוגט
לציפוי:
- אבקת קקאו או אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מביאים את חלב הקוקוס והמלח לסף רתיחה ויוצקים על גבי השוקולד.
ממתינים כדקה עד שהשוקולד מתחיל להימס וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, מבריקה ושוקולדית.
מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב עד שאחיד.
מצננים את התערובת במקרר במשך 2-3 שעות עד שהיא מתקשה לחלוטין.
בעזרת כפית מוציאים מעט מהתערובת, מגלגלים לכדורים וטובלים באבקת קקאו.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
נראה טוב
כדאי להכין?????
אפשר להמיר בחלב רגיל?
כמה זה 200 מ"ל חלב בכוסות?
נשמע ממש טוב אבל לא ברור חלב קוקוס או קרם קוקוס?
קרם קוקוס