טראפלס שוקולד ונוגט

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 280 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 200 גרם קרם קוקוס/ 200 מ"ל חלב סויה
  • קורט מלח
  • 2 כפות אבקת נוגט

לציפוי:

  • אבקת קקאו או אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

מניחים את השוקולד בקערה בינונית.

 

מביאים את חלב הקוקוס והמלח לסף רתיחה ויוצקים על גבי השוקולד.

ממתינים כדקה עד שהשוקולד מתחיל להימס וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, מבריקה ושוקולדית.

מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב עד שאחיד.

מצננים את התערובת במקרר במשך 2-3 שעות עד שהיא מתקשה לחלוטין.

בעזרת כפית מוציאים מעט מהתערובת, מגלגלים לכדורים וטובלים באבקת קקאו.


חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


5 תגובות

  1. מיכל הגב

    נראה טוב
    כדאי להכין?????

  2. אחת שאוהבת לאפות הגב

    אפשר להמיר בחלב רגיל?

  3. יעל הגב

    כמה זה 200 מ"ל חלב בכוסות?

  4. חני הגב

    נשמע ממש טוב אבל לא ברור חלב קוקוס או קרם קוקוס?

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן