חומרים
- 200 גרם מרגרינה
- 1 כוס סוכר לבן
- חצי כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- 1 כף תמצית וניל
- 2.5 כוסות קמח
- כפית סודה לשתייה
- קורט מלח
- כוס ורבע שוקולד צ'יפס
- סוכריות עדשים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבלים במיקסר או בכף עץ את המרגרינה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבל מעין קרם חלק.
מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ובוחשים לתערובת אחידה.
מצרפים את השוקולד צ'יפס ואם רוצים גם מעט עדשים, ומערבבים.
4מכדררים מהבצק כדורים קטנים וטובלים את חלקם העליון בקערית עם עדשים.
לוחצים מעט ומסדרים על משטח אפייה כשהצד עם העדשים למעלה
אופים כ-10 דקות.
זהירות! העוגיות נאפות מהר…