בראוניז זה טעים :) לא כדאי לוותר

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

200 גרם שוקולד מריר

3/4 כוס שמן

4 ביצים גדולות

כוס סוכר

200 גרם קמח

אופן ההכנה

חממי את התנור ל180 מעלות.

שמני תבנית מרובעת בגודל 23\23 ס"מ.

 שברי את השוקולד לקוביות והמיסי במקרוגל, ערבבי עד לקבלת קרם

הוסיפי את השוקולד המומס לקערה וערבבי

הוסיפי את הביצים וטרפי אותם.

הוסיפי את הסוכר והמשיכי לערבב במהירות אחר כך הוסיפי את השמן.

הוסיפי  את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול

צקי את הבלילה לתבנית.

עכשיו זה הזמן לשכלל את הבראוניז ולהוסיף: חמאת בוטנים (חצי כוס מספיק) שוקולד לבן חלבי, לוטוס , אגוזים ועוד…

הכניסי לתנור למשך 25-30 דק'

אחרי שהוצאת מהתנור המתיני 5 דקות לקירור


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.