חומרים
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
4 ביצים גדולות
כוס סוכר
200 גרם קמח
אופן ההכנה
חממי את התנור ל180 מעלות.
שמני תבנית מרובעת בגודל 23\23 ס"מ.
שברי את השוקולד לקוביות והמיסי במקרוגל, ערבבי עד לקבלת קרם
הוסיפי את השוקולד המומס לקערה וערבבי
הוסיפי את הביצים וטרפי אותם.
הוסיפי את הסוכר והמשיכי לערבב במהירות אחר כך הוסיפי את השמן.
הוסיפי את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול
צקי את הבלילה לתבנית.
עכשיו זה הזמן לשכלל את הבראוניז ולהוסיף: חמאת בוטנים (חצי כוס מספיק) שוקולד לבן חלבי, לוטוס , אגוזים ועוד…
הכניסי לתנור למשך 25-30 דק'
אחרי שהוצאת מהתנור המתיני 5 דקות לקירור
4 תגובות
תודה ענקית לומדת המון. הכל טעים להפליא. המשיכו לפרסם מתכונים. שוב תודה.
לא שכחו שום שוקולד תקראי שוב את המתכון
לגבי מתכון הבראוניז, האם אין בחומרים שוקולד/קקאו ???
שכחו לציין את השוקולד או קקאו במתכון, זה יוצא עוגה בהירה ולא בראוניז!