חומרים
לבצק פריך-
1/2 מרגרינה
1 ו 3/4 כוסות קמח
כפית מלח
4 כפות מים
למילוי-
גבינת שמנת
2 קופסאות תותים
לג'לי-
כוס סוכר
1/2 כוס מים
3 כפות קמח תפו"א
אופן ההכנה
את הבצק הפריך מומלץ לעשות עם מזלג בקערה, קודם מערבבים את הקמח המרגרינה והמלח ואח"כ רק מוסיפים את המים.
מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית מתאימה, ומכניסים אותו לתנור שחומם ל 200 מעלות ל 15 דק'
שוטפים את התותים היטב לפי ההוראות של הרבנים או משתמשים בתותים קפואים.
שומרים בצד כוס מלאה תותים בשביל הג'לי של הפאי.
כשהבסיס מוכן, מוציאים אותו מהתנור, מורחים עליו שכבת גבינת שמנת, מניחים עליו תותים פרוסים ואת הג'לי מעל.
אופן הכנת הג'לי- את התותים שהשארנו בצד מרסקים עם מזלג, מעבירים אותם לסיר, מוסיפים את הסוכר, הקמח תפו"א והמים ומערבבים עד שנהיה ג'לי סמיך מאוד.
שמים במקרר אוכלים ונהנים!!!
2 תגובות
נראה מעולה מה אפשר לפרווה במקום גבינה תודה
גבינת שמנת היא מלוחה קצת זה לא מפריעה? תודה