חומרים
לעוגה-
7 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות שמן
3 כוסות קמח
6 כפות קקאו
3/4 כוס אינסטנט פודינג וניל
כף קפה
שקית אבקת אפיה
חבילת ריצ' קפה
לציפוי-
200 גרם שוקולד
100 גרם ריצ'
אופן ההכנה
להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים, להוסיף סוכר,
להמיס את הקפה במעט מאוד מים רותחים, להוסיף את כל החומרים בזה אחר זה לפי הסדר לקצף ולהוסיף את הריץ' קפה אחרון.
לבחוש ואחר כך לצקת לתבנית חד פעמית בגודל בינוני.
לאפות בחום של 180 מעלות ל40 דק'.
הוראות הכנה לציפוי.
להמיס בסיר את השוקולד והריצ' ולצפות את העוגה עדיף כשהיא חמה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
חג שמח
נשמח למתכונים ללא מרגרינה.