חומרים
300 גר' שוקולד
200 גר' מרגרינה / אפשר במקום המרגרינה חבילת קצפת לעשות גנש ולהוסיף מעט שמן
1/2 כוס סוכר
2 ביצים שלמות
6 חלמונים
1/2 כוס קמח
מהחלבונים שנותרו הכיני נשיקות מרנג טעימות! לחצי כאן למתכון
אופן ההכנה
- להמיס שוקולד ומרגרינה יחד במיקרוגל או בסיר על סיר
- להקציף את הביצים ולהוסיף סוכר כשזה מלבין
- לאחד את הקצף והשוקולד – ניתן להוסיף מעט שוקולד לקצף ואח"כ לאחד
- להוסיף את הקמח
- למלא עד למעלה
- לאפות 10 דק' בתנור מחומם 180מעלות בערך
12 תגובות
איך מכינים נשיקות מרנג מהחלבונים הנותרים…?
כמה כוסות יוצא?
ומה אפשר לשים במקום המרגרינה והגאנש?
כ13 כוסות
הגאנש – קצפת+שוקולד הוא התחליף למרגרינה.
כתוב 6 חלמונים, לא טעות?
הכווונה ל 6 חלבונים, לא?
לא טעות.
זה המתכון.
עם החלבונים שנותרו אפשר להכין נשיקות מרנג:)
בהצלחה
איך עושים את הגאנש עם הקצפת תחליף למרגרינה? אם אפשר הסבר
תודה
ההכנה של הגאנש:
להמיס את השוקולד בסיר באש נמוכה, תוך כדי להוסיף את הקצפת לא מוקצפת לערבב היטב עד לקבלת בלילה חלקה
בהצלחה!
לא הבנתי במה למלאות את זה? בתבנית עוגה או בכוסיות לסופלה?
בכוסיות סופלה
בהצלחה!
מתכון מעולה כמו במסעדות ויותר טעים
הכנתי עם הקצפת ושוקולד ויצא נימוח וטעים נ מבפנים אבל חשוב לשים סטופר על 8דק' ולהוציא דקה אחר כך
באיזה שלב מכניסים את 2 הביצים השלמות?
בשלב ההקצפה הראשון
בהצלחה!