מהיר וקל: סופלה שוקולד עשיר שתמיד מצליח!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

300 גר' שוקולד

200 גר' מרגרינה / אפשר במקום המרגרינה חבילת קצפת לעשות גנש ולהוסיף מעט שמן

1/2 כוס סוכר

2 ביצים שלמות

6 חלמונים

1/2 כוס קמח

מהחלבונים שנותרו הכיני נשיקות מרנג טעימות! לחצי כאן למתכון

אופן ההכנה
  • להמיס שוקולד ומרגרינה יחד במיקרוגל או בסיר על סיר
  • להקציף את הביצים ולהוסיף סוכר כשזה מלבין
  • לאחד את הקצף והשוקולד – ניתן להוסיף מעט שוקולד לקצף ואח"כ לאחד
  • להוסיף את הקמח
  • למלא עד למעלה
  • לאפות 10 דק' בתנור מחומם 180מעלות בערך

 

 


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

12 תגובות

    1. ההכנה של הגאנש:
      להמיס את השוקולד בסיר באש נמוכה, תוך כדי להוסיף את הקצפת לא מוקצפת לערבב היטב עד לקבלת בלילה חלקה
      בהצלחה!

  1. מתכון מעולה כמו במסעדות ויותר טעים
    הכנתי עם הקצפת ושוקולד ויצא נימוח וטעים נ מבפנים אבל חשוב לשים סטופר על 8דק' ולהוציא דקה אחר כך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.