חומרים
אופן ההכנה
- ממיסים 200 גרם שוקולד במיקרוגל. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים עם יתר החומרים (לא לשכוח את יתרת השוקולד).
- עורכים מנז’טים בתבנית או על מגש ומחלקים ביניהם את התערובת בעזרת כף גלידה או שתי כפות (התערובת תקבל בקירור צורת כדורים). מעבירים למקפיא עד שהכדורים מתמצקים ושומרים במקפיא בקופסאות אטומות.
11 תגובות
לא הבנתי , במה מצפים? עלמנת שיראה כמו בתמונה…..?
לא תואם לתמונה
בתמונה רואים ביסקויטים
לא הבנתי למה לשים בוטנים מלוחים? זה לא טעמים סותרים?
אני בד"כ מכינה את זה בלי הבוטנים, וכולם מאד מרוצים.
המליחות של הבוטנים עושה את זה מושלם..
כמו הביגלה מצופה שוקולד….
חמאה מחליפים במחמאה
במה אפשר להמיר את החמאה על מנת שיהיה פרווה?
בהחלט!
בהצלחה רבה!
אסתי
שלום,
המתכון ממש מגרה… התמונה היא של המתכון? לא כתוב לצפות את הכדורים בשוקולד.
ומה עושים עם הבוטנים? צריך לקצוץ אותם?
תודה רבה!
נראה מעולה!
לא הבנתי אי נהיה צורת כדורים.
ללא מגע יד אדם??
אשמח שתפרטו ותסבירו יותר…
הכדורים מקבלים את צורתם מכף הגלידה.