חומרים
לבלילה:
- כוס ו 3/4 קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות סוכר
- קורט מלח
- 100 גרם חמאה מומסת/ מרגרינה/ שמן
- כוס ו 3/4 חלב
- 2 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
להגשה:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
- 2 כפות (20 גרם) אבקת סוכר
- שוקולד מומס / סירופ מייפל / דבש
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים את המכשיר להכנת הוופלים.
בקערה מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. בקערה אחרת מערבבים יחד את החמאה המומסת, חלב, ביצים ותמצית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת עם החלב, ובעזרת מטרפה מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
יוצקים את הבלילה למכשיר ומבשלים או אופים בהתאם להוראות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
וופל בלגי הכי טעים בעולם