פותחים שבוע מתוק עם סופלה /מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

200 גרם (2 חבילות ) שוקולד מריר
חצי כוס שמן
*3 ביצים שלימות
*חצי כוס סוכר
לערבב ולהוסיף
3/4 כוס קמח

אופן ההכנה:
להמיס עם שוקולד עם שמן ואז להוסיף ביצים וסוכר.

לערבב ולהוסיף קמח

ניתן להוסיף מטבע שוקולד לבן

לאפות 8 דקות על 180°

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

6 תגובות

  1. מתכון מושלם
    אני מקציפה את הביצים שלמות(בלי להפריד) עם הסוכר
    ואח"כ מוסיפה את הקמח והשוקולד המומס עם השמן …
    רק שמתי לב שיש תנורים שצריך קצת יותר אפיה בין 8 ל 13 דק' אז כדי לבדוק….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.