שבוע מתוק עם קסטות לוטוס/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

כ-12 יחידות

החומרים:

חבילת עוגיות לוטוס

2 שמנת צמחית

חצי כוס חלב סויה

2 כפות ממרח לוטוס

2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת עם החלב, הפודינג וממרח הלוטוס עד לקבלת קרם עדין במרקם כמו מוס, משטחים בתבנית בינונית ומקפיאים.

לאחר ההקפאה קורצים בעזרת קורצן מלבנים בגודל העוגיה (אם אין לכם קורצן בבית תוכלו לחתוך בעזרת סכין גדולה מלבנים בגודל הרצוי).

מניחים את מלבני הקרם בין שתי עוגיות לוטוס ליצירת קסטת לוטוס מושלמת.

מגישים קפוא

בתאבון!

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.