שבוע מתוק עם קסטות לוטוס/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

כ-12 יחידות

החומרים:

חבילת עוגיות לוטוס

2 שמנת צמחית

חצי כוס חלב סויה

2 כפות ממרח לוטוס

2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת עם החלב, הפודינג וממרח הלוטוס עד לקבלת קרם עדין במרקם כמו מוס, משטחים בתבנית בינונית ומקפיאים.

לאחר ההקפאה קורצים בעזרת קורצן מלבנים בגודל העוגיה (אם אין לכם קורצן בבית תוכלו לחתוך בעזרת סכין גדולה מלבנים בגודל הרצוי).

מניחים את מלבני הקרם בין שתי עוגיות לוטוס ליצירת קסטת לוטוס מושלמת.

מגישים קפוא

בתאבון!

תהילה אביטן

0504153020

[email protected]

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן