תהילה אביטן מגישה: טארטלטים פיצוחים מקורמלים

שיתוף ב email
שיתוף ב print

רמת קושי: בינוני/20 יחידות/רבע שעה הכנה

20 טארטלטים בקוטר 4 ס"מ 

 

החומרים:

20 טארטלטים בקוטר 4 ס"מ 

למילוי:

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

80 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה חלבית או פרווה

1 כוס תערובת אגוזים (לוז, פיסטוק, פקאן, שקדים)

אופן ההכנה:

קולים את הפיצוחים כ8- דקות בתנור בחום של 180 מעלות.

שמים את הסוכר בסיר בעל תחתית עבה וממיסים לקרמל, עד לקבלת קרמל חלק.

במקביל מחממים (לא מרתיחים) את השמנת.

כשהסוכר נהפך לקרמל מוסיפים את השמנת החמה (זהירות התערובת מבעבעת), מנמיכים את האש ומבשלים עוד מספר דקות עד שמתקבלת תערובת טופי חלקה.

מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים עד שהם מצופים בטופי.

יוצקים לטארטלטים ואופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.