רמת קושי: בינוני/20 יחידות/רבע שעה הכנה
20 טארטלטים בקוטר 4 ס"מ
החומרים:
20 טארטלטים בקוטר 4 ס"מ
למילוי:
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
80 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה חלבית או פרווה
1 כוס תערובת אגוזים (לוז, פיסטוק, פקאן, שקדים)
אופן ההכנה:
קולים את הפיצוחים כ8- דקות בתנור בחום של 180 מעלות.
שמים את הסוכר בסיר בעל תחתית עבה וממיסים לקרמל, עד לקבלת קרמל חלק.
במקביל מחממים (לא מרתיחים) את השמנת.
כשהסוכר נהפך לקרמל מוסיפים את השמנת החמה (זהירות התערובת מבעבעת), מנמיכים את האש ומבשלים עוד מספר דקות עד שמתקבלת תערובת טופי חלקה.
מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים עד שהם מצופים בטופי.
יוצקים לטארטלטים ואופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן