יום שישי

|

|

18/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/07/2025

|

יום שישי

תהילה אביטן מגישה: טארטלטים פיצוחים מקורמלים

רמת קושי: בינוני/20 יחידות/רבע שעה הכנה

20 טארטלטים בקוטר 4 ס"מ 

 

החומרים:

20 טארטלטים בקוטר 4 ס"מ 

למילוי:

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

80 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה חלבית או פרווה

1 כוס תערובת אגוזים (לוז, פיסטוק, פקאן, שקדים)

אופן ההכנה:

קולים את הפיצוחים כ8- דקות בתנור בחום של 180 מעלות.

שמים את הסוכר בסיר בעל תחתית עבה וממיסים לקרמל, עד לקבלת קרמל חלק.

במקביל מחממים (לא מרתיחים) את השמנת.

כשהסוכר נהפך לקרמל מוסיפים את השמנת החמה (זהירות התערובת מבעבעת), מנמיכים את האש ומבשלים עוד מספר דקות עד שמתקבלת תערובת טופי חלקה.

מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים עד שהם מצופים בטופי.

יוצקים לטארטלטים ואופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]