החומרים:
250 גרם שמנת מתוקה
150 גרם חלב מרוכז
כף תמצית וניל
אפשר להוסיף:
150 גרם פירות יער, תותים טחונים, כף לימון וכף פודינג וניל.
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלבי חום או לבן
50 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
מערבבים שמנת, חלב מרוכז ותמצית וניל. מוסיפים את התותים, פירות יער, מיץ לימון, פודינג וניל ומעבירים לתבנית מגנום.
מקפיאים ללילה.
ממיסים שוקולד עם חמאת קקאו, טובלים כל ארטיק ומחזירים להקפאה.
בתאבון!
תגובה אחת
מושלם ללקק שפתים…